WIE ZIJN WIJ

Beatrijs van Brakel is sinds 2002 werkzaam in het bedrijfsleven als manager, adviseur en coach. In het begeleiden van mensen, is haar ervaring dat je tot op een bepaald niveau mensen kunt helpen dieper inzicht in zichzelf te krijgen middels gesprekken, en soms is dat genoeg. Daar waar ze zag dat mensen uit balans raakten en daarbij lichamelijke klachten ontwikkelden, ontstond haar interesse en zoektocht om zich verder te verdiepen in de relatie tussen de werking van lichaam en geest en de invloed die we zélf hebben op onze gezondheid, veerkracht en herstelvermogen. Van daaruit begon ze zich te bekwamen in onder meer homeopathie en hartcoherentie training en startte zij in 2014 samen met Stefan Ottenheijm Praktijk Manu.

Haar ervaring leert dat genezing en groei op een diepere laag mogelijk is, waarbij mensen met toenemend zelfbewustzijn ‘gezondere’ keuzes kunnen maken in het leven. Het werken met mensen op deze manier inspireert haar elke dag opnieuw.

Beatrijs aangesloten bij:

  • De Nederlandse Vereniging voor Klassieke Homeopathie
  • The International Academy of Classical Homeopathy
  • Nederlandse Orde voor Beroepscoaches

Tevens is zij gecertificeerd door HeartMath Benelux voor het geven van hartcoherentie training en door HFMtalentindex voor het vakkundig inzetten van psychologische assessments.

Stefan Ottenheijm is homeopathisch arts met veel werkervaring in het ziekenhuis. Hij heeft gedurende 1999-2015 op cardiologische, interne, orthopedische en chirurgische afdelingen gewerkt en daarnaast meer dan 10 jaar ervaring op de spoedeisende hulp. Tevens werkt hij al jaren als keuringsarts in het bedrijfsleven. Gedurende deze jaren heeft hij zich verdiept in verschillende methoden om de gezondheid van mensen te versterken. In deze periode heeft hij de opleiding tot homeopaat afgerond en sindsdien werkt hij als homeopathisch arts en keuringsarts voor Praktijk Manu. De homeopathie is een geneeskunst die erop gericht is, met respect voor de mens, de veerkracht en afweer te versterken. Dat heeft hem enorm geïnspireerd.

Zijn doel is mensen op een zorgvuldige manier begeleiden in hun gezondheid en zo nodig behandelen. Hij is ervan overtuigd dat een arts en behandelaar iemands zelf herstellend vermogen moet zien te verbeteren zodat de gezondheid op een duurzame manier versterkt wordt. Uiteindelijk is het zo dat na een behandeling iemand gezonder én gelukkiger zou moeten zijn.

Stefan is als arts BIG-geregistreerd en als homeopathisch arts is hij aangesloten bij de Artsen Vereniging voor Integrale Geneeskunde  (AVIG).
Daarnaast is hij aangesloten bij de International Academy of Classical Homeopathy.